Nejnovější recenze ze sekce Osvěžovače vzduchu
- Dlouhá vydrž
- Ubývá pomalu
- Nemám
Air Wick Active Fresh splnil má ocekávani. Vuje je intenzivni, dlouhi vydrží a napln také ubývá pomalu. Urcite vyzkousim i dalsi vůně, ale sandalove drevo bude pravděpodobně muj favorit . Air Wick jsem umistila do velké koupelny a frekvenci osvezovani dala nejniz a musím říct, ze je to takto dostatecne. Urcite doporucuji.
- Téměř okamžitě odstranil zápach po spáleném guláši na uhel a zanechal příjemnou jemnou vůni.
- Baterky v balení
Air Wick má jednoduchý vzhled a hodí se tak do každé domácnosti, vůně je velmi příjemná a dobře provoní místnost. Z vůně nebolí hlava. Manipulace s difuzérem je velmi jednoduchá a lze si nastavit intenzitu vůně......V balení se nachází i dvě baterky.
- Dala som si ho do auta
- vůně
- výdrž
Vůně santalového dřeva je trochu silná a těžká. Příště vyzkouším raději jiné vůně, které Air Wick nabízí. Ale i přesto, když se vůně rozplyne po větší ploše je celkem příjemná a tolik mi nevadí. Navíc si můžete nastavit celkem 3 intenzity, což je velká výhoda, můžete si tak intenzitu upravovat.
Překrásná hřejivá vůně, která navodí pocit harmonie během chvilky.
- Žádný aerosol, použití esenciální ho olejů.
- Žádný zápor jsem nenašla.
Tento automatický difuzér mě zaujal především tím, že je založen na vodní bázi s esenciálními oleji bez aerosolů. Náplň je velká, vydrží dlouho.
Jednoduše se ovládá, lze nastavit různou intenzitu vůně, která je velmi příjemná a nevtíravá.
Moderní design se hodí do všech domácností. Vřele doporučuji.
- Vune
- Velikist
- Intenzita
Tento osvězovac s emi dostal do ruky náhodou. Vůně santaloveho dřeva nám voní po celém baráku. Za nás uplneskvela vůně, která se vyrovnává i panskym parfemum. Vzhled dřeva se krásně hodí k ostatnímu dřevěném nábytku. Má 3 stupně intenzity, takže můžete přepínat podle nálady.
Nej vůně co jsem kdy měl .Tajemná luxusní
Neuvěřitelná vůně
Zvlástní vůně ale paráda
Bombastická vznešená vůně
Celkem pěkně voní.
- Hezký design
- Dlouhý interval
Krásný design, příjemná vůně, která provoní během chviličku opravdu celý pokoj. Jediná nevýhoda je dlouhý interval mezi vstřiky, i na ten nejčastější interval, to dle mého stříkalo velmi po dlouhé době, dříve byla vůně cítit stále, to teď bohužel není.
- Dobrá cena
- Design
- Nastavení intervalu
- Tlačítko na okamžité osvěžení
- Snadné užívání
- Není co vytknout
Design, který se hodí do každé domácnosti. Osvěžovač můžete dát do koupelny, kuchyně nebo třeba na wc. Vůni si určitě zamilujete. Dá se nastavit i interval, jak často bude osvěžovač stříkat. A když nechcete čekat, je tam samozřejmě tlačítko, které stříkne hned.
- Jednoduché ovládání
- Výdrž vůně
- Velmi silná vůně
- Rušný zvuk při střiku
Přístroj je velmi snadno ovladatelný i pro méně zdatné ruce, ovládání přístroje a také vložení vůně, do přístroje, je velmi jednoduché. Vůně santalového dřeva, je velmi silná, nejdříve byla pro mě první dva dny velmi silná , poté jsem si i zvykla a vůně je příjemnější. Ale tento typ vůně, je spíš pro ty ,kteří mají raději silnější aroma. Dala jsem nejdříve na chodbu a provoněla mi celý byt.
Funguje.
- Nastaveni intenzity
- Prijemna nevtirava vune
- Na muj vkus hlucne, je slyset z prizemi az do horniho patra
Prijemna nevtirava vune,spise panskeho typu. Par dni sem se po kazdem striku vune divila, proc se opet pritel doma navonil a hele, on to nebyl =D
Vune je lehka a neni dusiva, takze supr. Baleni obsahovalo baterie, coz je fajn a uspora. Jeste by se tam hodilo nejake svetylko, ze treba dochazeji, ale jen napad. Je jasne viditelna nadoba s vuni a tudiz vidite kdy dojde, takze taky fajn.
- Silná vůně
- Vodní báze
- Vzhled
Difuzér s pěkným designem, který se hodí kamkoliv. Velice silná, ale příjemná vůně. Používáme na nejnižší k intenzitu a přesto provoní celý dům. Funguje na tužkové baterie , které jsou součástí balení. Difuzér je možné buď položit například na poličku nebo pomocí otvoru v zadní části pověsit na háček zeď.
Zobrazuji 321 - 340 ze 500 recenzí « Předchozí 1...15 16 [ 17 ] 18 19...25 Další »