Nejnovější recenze ze sekce Osvěžovače vzduchu
- Brio používám roky a za mě top vůně celé řady, která vydrží hlouho
- jedině snad cena ?! :-))
ok
ok
Nádherně voní a po dlouhou dobu.
- nefunkční rozprašovač
- Svěží vůně
OK
- Po použití krásně a dlouho voní
Kupuji často,výhodná cena a super vůně
To je síla, ale jestli má působit na spaní , tak u mne zatím nefunguje, uvidíme , je to myslím brzo hodnotit
Ok
Účinný, příjemná vůně.
mám ráda tuto vůni
- Desing
- Baterie součástí balení
- Silná vůně
Air wick active fresh na vodní bázi mě velmi překvapil jeho intenzivní vůní Santalového dřeva. Tuto vůni bych spíše řadila k pánskému parfému. Difuzér jsem umístila do koupelny spojenou s WC, kde neutralizuje pachy a krásně to osvěží. A díky svému designu tam zapadl a je nenápadný. Oceňuji, že ačkoliv je Difuzér zapnutý 24/7 moc ho neubylo.
- Vzhled
- Vůně
- Vydrž
- Žádný
Air wick vůně skvělá úžasná. Vzhledově se hodí do každé místnosti a muze se dat opravdu kdekoliv libií se mi jednoduchost pro zapojení coz je dulezite :) složení super tim ze je to na vodní bázi což je za mě pozitivní:-) vybrat si můžeme 3 intervaly intenzivity . Turbo tlačítko to je další dokonalost která pak provoní každý kout našeho domu a cele to zutulni :-)
- Dobrá cena, zatím příjemná vůně :-)
Voní a vydrží dlouho. Kupuji opakovaně.
Respiran používáme na podzim a na jaře.
Krásně se v sychravých dnech spí a dýchá.
Vyrovná se značkovému spreji se zeleným nápisem, ovšem za velmi příznivou cenu.
Podporujeme české výrobce.
- Tichý chod přístroje
- Pěkný desigen
- Silná vůně
Santalove dřevo má pro mě silnou vůni, stačí použití na nízký stupeň. Jinak je možné různé stupně intenzity. Zápach neutralizuje bez potíží.momentne je v chodbě a celou provoní. vzhled mi také vyhovuje. Použití je jednoduché dle na vodu se každý zorientuje. Složení je příjemné