Nejnovější recenze ze sekce Osvěžovače vzduchu
- prijemne vune
- Voní
Produkt zatím nebyl vyzkoušen. Zboží bylo v porušeném obalu.
- Krásná vůně
- Zvuk
Difuzér vypadá stylově, moderně. Vůně je moc hezká, máme provoněný celý byt. Tlačítko pro vypnutí je venku, což je velice praktické. Je možné vybrat si že 3 možnosti intenzity vůně. Akorát ho máme na chodbě a je příliš hlasitý. Musíme ho vypínat na noc.
- Vůbec nemá trvalejší efekt vůně, koupila jsem podle recenzi. Jsem zklamana
- Hezká vůně
- Hezký vzhled
- Po zapnutí a nastavení intenzity se nemusíte obávat nic starat
AIR WICK ACTIVE FRESH mám příjemnou vůni, která se rychle rozplyne po místností a zároveň tím i neutralizuje zápach. Osvěžovač má hezký design. Použití je velmi jednoduché, pouze zapnete a nastavíte intenzitu vůně. Složení vůně je na přírodními bázi obohaceno přírodními essencialnimi oleji.
- příjemná vůně
- elegantní design
- krátké intervaly mezi automatickým rozprašováním.
Air Wick Active Fresh s vůní santalového dřeva mě velmi příjemně překvapil. Vůně je osvěžující, připomíná jemnou pánskou kolínskou a vytváří sofistikovanou atmosféru v místnosti. Santalové dřevo je jemné, ale zároveň výrazné, takže prostor krásně provoní, aniž by bylo příliš intenzivní.
Design samotného přístroje je stylový a moderní, což z něj činí elegantní doplněk do jakéhokoliv interiéru. Skvěle zapadne a harmonizuje s ostatními prvky v domácnosti.
Co se týká nevýhod, časovač by mohl být lépe nastaven. Intervaly 9, 18 a 36 minut jsou na můj vkus příliš krátké, takže vůně je rozprašována zbytečně často. Ocenila bych, kdyby existovala možnost delších časových odstupů mezi jednotlivými dávkami, což by prodloužilo výdrž náplně.
Celkově vzato je Air Wick Active Fresh skvělou volbou pro ty, kteří hledají vůni s nádechem pánského parfému. Jen by bylo lepší, kdyby bylo rozprašování možné nastavit na delší intervaly, aby vůně vydržela déle.
- Neutralizuje zápachy, vypadá dobře
- Intenzivní vůně, ale příjemná vůně
- Výměnné náplně
- Žádné
Air Wick Active Fresh voní moc pěkně. Dobře neutralizuje pachy. Máme 6 koček a ty přeci jen, i přes veškerou snahu trochu svého smrádku nechají ale Active Fresh místnost provoní sám automaticky. O věc méně, na kterou nemusím myslet. Má přírodní složení a je na vodní bázy, takže to ty naše čičky dobře snáší. A my vlastně také Na použití je velmi jednoduchý, stačí dát baterky a spustit vzadu knoflik na intenzitu a je vystaráno. Mohu jen doporučit.
- Doporučuji do větších mistnosti
Tento difuzor Air wick Active Fresh je na vodní bázi s přírodními složkami. Ovládání je velmi jednoduché. Má 3 intenzity dávkování vůně. Doporučuji spíše do větších mistností. V malé mistnosti škrabalo v krku.Má moderní dizajn. Oproti jiným dyfuzérům, vydrží vonět až 70 dní.
Skvělý produkt v období virových onemocnění - desinfekce vzduchu i ochranný štít při použití na oblečení blízko obličeje. Volnější dýchání.
Myslela jsem,že vůně bude svěžejši
- Vzhled
- Jednoduché použití
- Baterie součástí balení
- Viditelné množství náplně
- Žádné
Výrobek mě velmi příjemně překvapil a to v mnoha směrech. Díky přiloženým bateriím lze okamžitě používat. Vůně je osvěžující, příjemná, zápachy eliminuje dokonale. Vyzkoušeno na bytě "provoněném" spáleným popcornem. Možnost nastavení intervalu dle potřeby.
- Design
- Nastavení intenzity vůně
- Baterie
- Docela těžká vůně
- Nevoní nám
Osvěžovač má velice hezký design, bohužel se nám ale nepodařilo pro něj najít místnost, ve které by nebyla příliš silná intenzita jeho vůně. Je jednoduchý na použití, stačí jen vložit baterie a nastavit intenzitu, mám ale dojem, že okolní pachy/zápach spíše přerazí svou vůní, než že by je neutralizoval. Zároveň nám nevoní, očekávali jsme santalové dřevo, které máme moc rádi, z osvěžovače ale cítíme spíš silnou kolínskou.
- Vzhled
- Možnost záměny vůní
- Nastavení intenzity
ck Active Fresh jsem velmi spokojený. Vzhled produktu je elegantní a jeho tvar umožňuje snadné umístění kdekoli v domě. Ocenil jsem zejména možnost výměny vůní, což je skvělý způsob, jak udržet svěží atmosféru. Díky třem nastavitelným intenzitám si mohu přizpůsobit vůni podle aktuální situace. Tento osvěžovač vzduchu rozhodně doporučuji!
- Tuto vůni do difuzeru mám velmi ráda.
Vůně je příjemná nakupuji ji opakovaně.
- Rozumné ceny
- Příjemná vůně
Ok
Vydrží chvíli
Tento produkt nemá s vánoční vůní nic společného . Ani náznak vánoční vůně nespecifikvaná vůně .
Zobrazuji 221 - 240 ze 500 recenzí « Předchozí 1...10 11 [ 12 ] 13 14...25 Další »